USA deltager i den forudstående VM-slutrunde og de har fået testet 18 i deres trup positive. En af dem er deres landstræner, Robert Hedin, der tidligere har stået i spidsen for Norge.

I den seneste uges tid har USA været på træningslejr i Vejen, og spillede i den forbindelse en træningskamp mod Ribe-Esbjergs ligahold i Blue Water Dokken i Esbjerg. Mandag blev USA kviktestet for corona, men det viste sig efterfølgende, at 18 personer i omkring spillertruppen var testet positiv ved en tidligere lejlighed. Derfor drager USA kun 12 spillere afsted til Egypten, og i blandt dem er kun en keeper, og med ombord på flyet er heller ikke træner Robert Hedin.

»Vi er blevet testet i hele forløbet, og havde en kviktest så sent som i mandags, der var negativ, men da vi gik ind på portalen for tidligere prøver, var der 18 i spillergruppen der var positive. Vi tror, at en af dem, der kom fra UAS, har taget smitten med, men vi ved det ikke,« siger Hedin til Aftenposten.

Alle i og omkring den amerikanske trup har fået mundkurv på, og det er uvist, hvem der er blevet testet positiv for corona udover landstræner Robert Hedin.

USA er til VM-slutrunden, der starter onsdag med Egyptens åbningskamp mod Chile, i gruppe med Østrig, Norge og Frankrig.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer