Forside Erhverv Mange nyder sommeren i Urbanias gårdhave

Mange nyder sommeren i Urbanias gårdhave

DEL
Urbania Street Food på hjørnet mellem Fynsgade og Gothersgade. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Denne sommer har ikke helt kunne stå mål med sidste år, men solen har dog været fremme, og så snart solen viser sig er der liv og glade dage i gårdhaven hos Urbania Streetfood.

Det var det store smil der var fremme på medejer af Urbania Streetfood, Brian Løkkegaard, da Fredericia AVISEN slog vejen forbi til en kold cola og lækker frokost. Solen skinnede, og pladserne udenfor var fyldt – og det var ikke kun den ene dag, fortæller Brian Løkkegaard.

“Når solen skinner, så er det også sommer på Urbania. Folk strømmer til, og der er sommerfornemmelser, smil, grin samt sommerdrinks og lemonader i gården”, siger Brian og fortsætter:

“Folk bliver hængende de lune aftener der er, vi har svært ved at få dem væk, når vi lukker. Men det er jo kun dejligt, at folk de bliver hængende. Gæsterne suger hvert et sommerminut i godt selskab til sig”.

Hvem er jeres gæster?

“I studenterdagene var der selvfølgelig mange studenter, men herefter er det alt fra de unge til de ældste. Vi sælger meget rosé, også drinks og lemonade. Roséen har ikke sluppet sit tag”, forklarer Brian.

I har også de her Brooklyn øl, kan du ikke fortælle lidt om dem?

“Jo, altså Brooklyn er et amerikansk bryggeri der har lukket lidt op for sortimentet, så vi nu har fået flere øl til Danmark fra Brooklyn, og der er flere spændende øl i blandt, der passer godt i sommeren”, fortæller Brian.

“Vi synes det bidrager til at vi har en spændende og varieret sortiment, og så er det et stort brand i mange lande. Det er et spændende bryggeri, der har en fed historie med en skæv indgangsvinkel til det at brygge øl. De prøver ting af, og holder sig ikke til den almindelige pilsner”, fortsætter han.

Er det let at få kunderne til at vælge noget andet end de klassiske?

“Generelt, hvis vi kigger lige fra starten, der har det hele tiden overrasket os, hvor nemt det er at få folk til at smage noget der ikke er pilsner. Vi har mange der kommer for at få en øl, og vi spørger til hvad de plejer at kunne lide, så er folk meget åbne for at smage nye øl – også i nye genrer. Noget af det er sour, altså en sur øl. Det er nyt i Danmark, men jeg tror det kommer”, siger Brian og slutter:

“Når det forholdsvist mainstream bryggeri begynder at lave det, så tror jeg det kommer. Vi begynder også at sælge mere og mere af det. Fredericia er klar til at prøve noget nyt, og vi har stor succes med at åbne horisonten for vores gæster”.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her
DEL