Det er sommer, solen står over Fredericia og der er feriestemning over det hele. I Bjerggeden og Byrotten er Christian Zerling alene på pinden – og der er nok at se til, for mange opdager i sidste øjeblik, at cyklen ikke er helt ferieklar.

I butikken bliver vi mødt med et smil at en hårdtarbejdende Christian Zerling, der har fuld gang i at klargøre en ny cykel til en ung mand.

“Det sker sjovt nok hvert eneste år, at folk de i sidste øjeblik tænker, at hov nej, de skal have cyklen med på sommerferie i næste uge, så jeg falder i hvert fald ikke i søvn på arbejdet, det er helt sikkert”, siger Christian med et grin.

“Det er typisk klargøring. Justering af gear, smøre kablerne og sådan lidt småting. Og selvfølgelig nye dæk og slanger. Det er sådan én-times-reparationer for os, men der er mange af dem, så når man er ene mand, så er det med at få dem i rigtig rækkefølge, så man ikke brænder nallerne”, fortsætter han.

Hvor er dine favoritstedet at cykle i Fredericia?

“Når jeg kører på min trial bike, så er det på havnen og stranden, ja voldene må vi ikke køre på længere, så det er skoven i Trelde vi også bruger”, fortæller Christian.

“En trial bike er sådan en cykel man bruger til at ligge og hoppe rundt på ting og sager, det er en cykel med god balance. Det er sjovt at køre når folk står og kigger på”, fortsætter han.

Se vovehalsen Bjarke køre på trial bike i Fredericia her.

https://www.ibc.dk/eud-business/