Dagens døgnrapport blev leveret af Vicekommisær Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi. Han kunne fortælle om containerbrande, spritkørsel og kørsel i frakendelsestiden.

 »Klokken 07.14 måtte TrekantBrand og politiet en tur til Cypresvej til endnu en containerbrand. Vi har set flere af disse hændelser den seneste måned omkring Munkebo, så hvis nogen har set noget, så hører vi gerne. Det kan ikke udelukkes, at det er et uheld. Det kan eksempelvis være et glødende cigaretskod. Det kan ligge i timevis og ulme, inden branden starter, men som sagt, hvis nogen har set noget, så hører vi gerne, da vi har set flere lignende brande i den seneste tid,« fortæller Finn Ellesgaard Nielsen og slutter:

»Endelig har vi to færdselsforseelser. Den første er på Gelballevej, hvor vi stopper en 40-årig mand med sprit i blodet kl.21.00, hvilket han sigtes for. Den sidste hændelse sker i industrikvarteret, Mønten, hvor vi klokken 01.51 stopper en 38-årig mand, der kører bil i frakendelsestiden.«■

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer