Det var Vagtchef Jeppe Tranum fra Sydøstjyllands Politi, der stod for den sene briefing. Han kunne fortælle, at Sydøstjyllands Politi modtager mange henvendelser om overtrædelse af forsamlingsforbuddet efter åbningen af BroNuts i Kolding og så blev en 53-årig mand fra Kolding sigtet for butikstyveri, våbenbesiddelse og narkotikabesiddelse.

»Efter åbningen af donutkæden, BroNuts har der været lange køer foran butikken. Sydøstjyllands Politi har derfor fået mange anmeldelser vedrørende overtrædelse af forsamlingsforbuddet. Man må gerne stå i kø, så længe man ikke står i grupper på over fem personer, og selvfølgelig med de to meters afstand. Sydøstjyllands Politi kigger nærmere på den nye butik, og vil også lave et tilsyn, hvor de vil bedømme om BroNuts kan holde åben, som en fødevarebutik,« fortæller Jeppe Tranum og slutter dagens pressebriefing:

»I Føtex blev en 53-årig mand taget i butikstyveri. Da politiet ankommer fandt de også en kniv på ham, samt hash. Han er derfor både sigtet for butikstyveri, våbenbesiddelse og narkotikabesiddelse.«

Næste pressebriefing er kl. 10.00 i morgen, 23. januar 2021.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer