Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vagtchef Jesper Brian Jensen stod for dagens briefing. Han indledte med at briefe på politiets indsatser i forbindelse med COVID19. Politiet har i alt modtaget tre anmeldelser vedrørende virksomheder, der skulle holde åbent, hvilket er ulovligt for disse virksomhedstyper. Da politiet nåede frem var alle tre virksomheder dog lukket og slukket. Det drejede sig om to værtshuse og en massageklinik.

Endvidere har der været 15 anmeldelser i forbindelse med forsamlingsforbuddet på 10 personer – anmeldelserne drejede sig primært om færden i det frie rum, det vil sige: på skaterbaner, boldbaner, idrætshaller, parkeringskældre, togstationer og legepladser. Ved politiets ankomst var folk dog gode til at holde afstand, enkelte fik dog en påmindelse om påbudet.

Jesper Brian Jensen fortæller, at folk er gode til at lytte til rådene, og mange færdes i skove og på strande i gode vejr, hvilket er fint, fordi de holder fint afstand til hinanden.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Brian Magnussen
Brian Magnussen
6 måneder siden

Lidl, middelfart der er folk nærmest rendt ned af øst håndværkere der kommer i grupper på 10 15 personer af gangen. Der er ingen regler for dem. Det har jeg oplevet to dage i streg og nu er jeg ved at overveje om jeg overhovedet kan handle det sted efterhånden.