Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier.

»Natten mellem fredag og lørdag er en rude knust til en lejlighed i Vendersgade, hvorefter tyven har fået adgang til en lysestage i vindueskarmen. Anmelder og ægtefæller var hjemme, men har ikke hørt noget,« fortæller Nicolaj Rasmussen og fortsætter:

»Derudover har der været forsøg på indbrud på Nørrebrogade, hvor en brevsprække er forsøgt opbrudt, men uden held.«

I lystbådehavnen har tyven også på været på spil. 

»På Jesper Bangs Vej kan vi melde om hele tre indbrud i lystbådene. Det er sket fredag klokken 15.51 til lørdag kl.09.30. Et enkelt tilfælde går dog tilbage til perioden mellem den 4. oktober og lørdag 09.30. I alle tilfælde har man fået adgang til cockpittet, hvorefter en dør er opbrudt eller sparket op. Umiddelbart er der ikke meldt tyveri, med en undtagelse, hvor der er stjålet colaer,« fortæller Nicolaj Rasmussen fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter:

»I Føtex City, Prinsessegade, blev en 25-årig kvinde også stoppet for butikstyveri, da hun havde stjålet nattøj og energidrikke til en værdi af 257 kroner.«

Endelig kørte en knallertfører i grøften, da han var beruset og senere blev blændet af en modkørende

»Søndag klokken 19.49 ankommer politiet til et færdselsuheld på Kolding Landevej, hvor en 53-årig mandlig knallertfører er kørt i grøften. Manden var blevet blændet af en modkørende. Da politiet tager et nærmere kig på manden, foretager de en alkometer-test, der viser, at manden har en forhøjet promille, hvilket han anholdes for,« slutter Nicolaj Rasmussen ugens første briefing. 

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer