Mandag ved 14:30-tiden fik Soffi Line sig noget af et chok. Som normalt ville hun hente sine drenge hos børnehaven Labyrinten, men ude foran børnehaven blev Soffi og hendes datter truet med at blive slået ihjel af en mand.

Hvad der skulle være en normal tur hen i børnehaven med datteren for at hente sine to drenge udviklede sig til et mareridt for Soffi Line. Kort før børnehaven fik datteren og Soffi sig noget af et chok.

– Der hvor indgangen er så jeg, at der stod en mand. Jeg tænkte, at det var en far, der skulle hente sit barn. Da vi gik frem talte han målrettet til min datter, og så sagde han, at jeg stikker jer ihjel. Vi sagde ingenting, men han sagde, at det var slut for os nu, og at han kom lige fra detentionen og ville slå os ihjel. Jeg spurgte børnehaven, hvem han er, og en pædagog havde set ham, men pædagogen troede, at det var en far. Lederen åbnede vinduet og spurgte, hvad manden havde gang i ,og blev mødt med en fuck-finger. Pludselig smuttede han, men personalet låste døren. Vi blev i børnehaven, der ringede til politiet, men der skete ikke noget. Lederen virkede rystet over det, fordi det er en alvorlig ting. Politiet havde sagt, at de noterede episoden, men de kom ikke og ledte efter manden. Jeg havde ikke lyst til at gå ud med mine to drenge og min pige, siger Soffi Line.

Hvad gør I som familie nu?

– Det er næste problem. Jeg tør ikke gå hen i børnehaven. Jeg har talt med kommunen omkring min datter. Det er svært for mig at hjælpe hende, da jeg også oplevede det. Jeg ringede til en KKP’er (en koordinerende kontakt person ved kommunen, red.) og sagde jeg havde brug for hjælp, da jeg ikke selv har ressourcer til at tale om det. KKP’eren talte med  hendes leder og ringet tilbage og sagde, at jeg skulle holde øje med min datter i de næste par uger. Jeg troede, at der var et beredskab, hvor man kunne tale med en psykolog, siger Soffi Line.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, bekræfter at politiet har modtaget en anmeldelse fra Labyrinten, der anmeldte episoden. Finn Ellesgaard oplyser, at politiet ikke kom til stedet, da den pågældende mand var cyklet væk fra stedet. Politiet efterforsker sagen, men kan ikke oplyse yderligere.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer