Dagens døgnrapport bringer julehygge og fred i Fredericia, hvor Sydøstjyllands Politi denne morgen ikke har noget at berette om. Derimod har der været mere gang i Koldingområdet, hvor to er taget for kørsel med spiritus og stoffer i blodet, og en 33-årig mand fremstilles kl.11.45 i grundlovsforhør efter at have stukket en anden mand ned.

»Klokken 14.38 standser vi en 28-årig mand fra Egtvedområdet. Han bliver standset ved Koldingvej ved Vester Nebel. Vi mistænker manden for kørsel med sprit og stoffer i blodet, hvilket han sigtes for og tages med til en blodprøve. Klokken 08.38 lørdag morgen må vi en tur til Christiansfeld, hvor en 22-årig mand med ukendt adresse er kørt i grøften. Der er tale om et solouheld, og da vi får set nærmere på føreren, der mistede kontrollen over bilen, mistænker vi ham for at være påvirket af spiritus og stoffer,« siger Vagtchefen og slutter:

»Faktisk samme by og samme vej rammer vi kl.01.12, hvor vi kaldes til “kvalificeret vold.” En mand er blevet stukket i ryggen med en kniv. En 33-årig mand bliver anholdt. Han fremstilles klokken 11.45 for retten i Horsens. Offeret er udenfor livsfare og forventes udskrevet i dag.«

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Brian Magnussen
Brian Magnussen
1 måned siden

Er der mon en løsning på misbrugsproblemet. https://www.youtube.com/watch?v=Efx6_rXzVMw