Den 11 måneder gamle hund, Alvin, blev sat i hundekrogen ved supermarkedet ABC Lavpris på Venusvej klokken 17.30 fredag. Da hundens ejer kom retur, var hunden væk. Sagen er nu meldt til Sydøstjyllands Politi.

– Jeg kunne simpelthen ikke forstå, at Alvin var væk. Vi var lige inde at handle, og da vi kom ud, var han pist væk. Han har aldrig revet sig løs før, så jeg vidste, at det ville han aldrig gøre. Jeg skyndte mig ind i butikken og spurgte efter bestyreren, fordi jeg tænkte, at der måtte være videoovervågning, fortæller hundens ejer Marianne Østerby.

Kort tid efter kunne de se, at en høj tynd mand med kasket, havde taget hunden med sig. Han var først gået rundt om hunden flere gange, for derefter at tage den med.

– Det var skrækkeligt. Vi kunne se, at han var gået mod REMA1000 og dernæst fik vi at vide, at folk havde set ham gå i Sønderparken. For kort tid siden ringede et ægtepar ved Skovbakken, og sagde, at de havde fundet hunden bundet fast til et gelænder. De havde set manden komme gående med hunden, hvorefter han havde bundet den, men da han gik retur, tog han ikke hunden med, hvorfor de gik til hunden og ringede til os. Jeg er så glad for, at han er hjemme, siger Marianne Østerby, der vil ringe til politiet nu og anmeldelse den skræmmende episode.