Manden, der sprang ud fra Den Nye Lillebæltsbro mandag eftermiddag, er stadig ikke fundet.

Det var politikommisær Nicolaj Rasmussen, der stod for dagens døgnrapport. Han kunne fortælle om en hidsig 22-årig mand på Broagervej mandag klokken 12:17.

»Der holdt en ATK-bil, og sigtet kom hen og lagde hindring i vejen til politiets arbejde, da han flyttede trefoden så måleudstyret pegede i den modsatte retning. Det sigtes han for,« siger Nikolaj Rasmussen.

Efter episoden kom der en ud fra ATK-bilen og tilbageholdt den 22-årig mand med ukendt adresse. Der blev tilkaldt en patruljebil, og ventetiden hidsede den sigtede sig op over, oplyser Nikolaj Rasmussen.

På Vejlevej har der været indbrud i en forretning. Det skete i nat klokken 00:52.

»Alarmen gik igang i forretningen. Anmelder oplyste, at der var blevet knust en rude, og så en person løbe fra stedet, men kan ikke oplyse yderligere. Vi kom til stedet og kan ikke konstatere, at der har været nogen inde. Der er overvågning på stedet, som nu skal ses igennem,« siger Nikolaj Rasmussen.

Den helt store sag mandag skete ved Den Nye Lillebæltsbro, hvor en mand er set springe i klokken 13:#5.

»Et vidne så en mand kravle på den anden side af hegnet og han hoppede efterfølgende ud. Der holdt en bil og i bilen lå der et kørekort. Personen, som ejer bilen bor i Middelfart er en 57-årig mand, og vi har underrettet familien,«  siger Nikolaj Rasmussen.

Politiet kan ikke slå 100 % fast, at der er tale om det er den 57-årig middelfarter der hoppede ud, men de har en stærk formodning om, at det er ham. Vedkommende der hoppede ud er stadig ikke fundet, selvom der var både dykkere i vandet og en helikopter i brug. Eftersøgningen blev indstillet igår klokken 17:07 som følge af mørkets frembrud, og politiet i Fredericia vil fortsat arbejde med sagen.

Vidnet, der så manden springe ud, er blevet vejledt om psykologisk bistand og offerrådgivning, oplyser Nikolaj Rasmussen slutteligt.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer