Vagtchef Arno Rindal Pedersen kunne udover en opdatering på politiaktionen i går og olietyveriet på Madsbyvej fortælle om spritkørsel, sigtelse for overtrædelse af beredskabsloven, en opdatering på branden i fredags på Luthersvej og en dør der blev sparket ind i Oldenborggade.

En 41-årig man fra Fredericia blev fredag standset ved McDonalds på Vejlevej med en høj promille, da han førte en VW Golf. Det sigtes han for nu.

Branden på Luthersvej i fredags er med stor sandsynlighed opstået, da solens stråler gennem vinduet ramte en sprittusch. Tuschen er eksploderet, og har efterfølgende tændt ild til et skrivebord og gulv, derudover ikke større skader i lejligheden.

På Sybergsvej sigtes en 53-årig mand for overtrædelse af beredskabsloven, idet mandens ukrudtsbrænder satte ild til en hæk. Han ringede 112, og havde næsten slukket branden selv, da politi og TrekantBrand nåede frem. Ilden havde ikke bredt sig til huset.

Endelig har der været forsøg på indbrud i Oldenborggade lørdag 00.45, hvor en hoveddør er sparket ind. Det ligner dog ikke, at gerningsmanden har været inde på adressen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer