Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard, der stod for dagens døgnrapport. Han lagde ud med at fortælle, at der mellem lørdag klokken 17:00 og frem til søndag klokken 00:15 har været indbrud i en villa på 6. Julivej. Man er kommet ind via køkkenvinduet, men der er endnu ikke overblik over om der er stjålet noget.

På Ravnsgårdsvej har der været indbrud i en villa mellem den 7. juni klokken 12:00 og frem til d. 15. juni klokken 13:27. Man har knust en rude i terrassedøren. Man har været rundt i stuen og køkkenet, hvor der er stjålet en designstol og en designlampe.

I Kongens Kvarter er der blevet opbrudt en container. Det er sket mellem torsdag klokken 16:00 og frem til fredag klokken 07:00. Låsen er formentlig blevet skåret op med en vinkelsliber, og der er stjålet forskellige former for håndværktøj, blandt andet af mærket Bosch.

På Strevelinsvej ved Mc’Donalds søndag klokken 23:20 blev en 19-årig mand, der ikke er fra Fredericia, bragt til standsning. Det viste sig, at hans promille var over det tilladte, og at han heller ikke havde førerret, og det blev han derfor sigtet for.

Lørdag på Egeskovvej blev en 27-årig mand fra Fredericia standset. Det viste sig, at han ikke havde førerret og det fik han en sigtelse for. Det samme gjorde sig gældende i Jernbanegade søndag klokken 23:15, hvor en 30-årig mand fra Frederiica heller ikke havde førerret.

Søndag klokken 17:16 blev en 29-årig mand,, der ikke er fra Fredericia sigtet efter sølovgivningen, da han sejlede rundt på Vandscooter nær Østerstrand. Han havde ikke noget vandscooterbevis, og han kunne heller ikke fremvise forsikringspapirer. Derfor kan han nu se frem til en bøde.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer