Klokken 10.28 blev en gruppe cyklister påkørt af en gummiged på Gl. Ribevej i Fredericia. To personer er kørt til kontrol, i alt blev fire påkørt.

Opdatering mandag: En af cyklisterne, der var til stede, oplyser til AVISEN, at flere af de implicerede parter i uheldet kom til skade. En af de implicerede har blandt andet brækket to ribben bag på ryggen og fået hudafskrabninger op af den ende side på kroppen.

På Gl. Ribevej i Fredericia skete der et uheld på cykelstien ud for Højrup Mark. Flere fik et chok, da en gummiged kørte ud foran dem. Fire af cyklisterne blev påkørt af gummigedens skovl, mens resten undveg, og endte i et buskads. Vagtchef Steffen Wolf fortæller, at meddelelsen til Sydøstjyllands Politi kom kl. 10.28.

To af cyklisterne blev kørt til kontroltjek i Kolding, og de er heldigvis ikke kommet noget til. Personen, der påkører cykelgruppen med gummigeden, har vagtchef Steffen Wolf endnu ingen yderligere data på, udover at han blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.