Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard, der stod for dagens pressebriefing, og han havde primært færdselssager på døgnrapporten, hvor der er et enkelt indbrud. 

Det er fundet sted på Nørrebrogade i en villa mellem mandag klokken 23:00 og frem til 04:00 tirsdag. En kælderdør er blevet opbrudt med ukendt værktøj, og der er blevet stjålet en sav og en boremaskine

En 30-årig mand, der ikke er fra Fredericia, fik tre sigtelser, da han blev stoppet på Strandvejen ved krydset ved Hannerup Brovej. Promillen var over det tilladte, en narkotikatest var positiv, og da han heller ikke havde førerret blev han sigtet for de tre forseelser.

Det sidste punkt på døgnrapporten drejer sig om en 23-årig kvinde fra Fredericia, der blev bragt til standsning på Kolding Landevej omkring Taulov. Det skete onsdag klokken 00:06, hvor hun blev sigtet for at køre uden førerret.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer