Der er kommet en opdatering på færdselsuheldet fra torsdag morgen. Det viste sig, at den ene part i uheldet formentlig er kørt overfor rødt.

Der har været et indbrudsforsøg på Dannevirkevej. Man har opbrudt et vindue, men har ikke været inde og der er ingen tegn på færden. Derfor betegnes det som et indbrudsforsøg. Det skete i tidsrummet mellem onsdag klokken 20:00 og frem til torsdag klokken 06:30. Næste punkt på døgnrapporten var et indbrud på Lumbyesvej, der er sket mellem torsdag midnat og frem til klokken 13:00. Man har knust en rude, og sparket døre op, men der er ikke stjålet noget.

Torsdag skrev vi om et færdselsuheld på Snoghøj Landevej i krydset ved Strevelinsvej. Den sag er der kommet en opdatering på. En 31-årig mand fra Fredericia holdt stille for rødt på Strevelinsvej og ventede på grønt. Da det blev grønt kørte han frem og ville dreje til venstre af Snoghøj Landevej, men en 55-årig mand fra Sønderborg kom kørende, formentlig overfor rødt, og det gjorde, at den 31-årig mand kørte ind i den 55-årig mand. I forbindelse med uheldet skete der kun materielskade.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer