Vagtchef Hans Hoffensetz stod for lørdagens første døgnrapport. Den bød blandt andet på et færdselsuheld, hvor en patruljevogn også var involveret.

-Ved 21-tiden går det galt på Vejlevej i Kolding. En personbil (part 1) holder for rødt, da en patruljevogn kommer med udrykning, bilen skaber plads til patruljevognen, men en anden personbil (part 2) kommer i tværgående retning, og ender med at ramme part 1. Det viser sig, at part 2 føres af en spritbilist. Derfor bliver han anholdt, fortæller Hoffensetz og fortsætter:

-Da en kvinde kommer hjem til sin lejlighed i Børkop kl. 20 fredag aften, ser hun et gennemrodet hjem. Hun har været væk i tidsrummet kl. 8 torsdag morgen til fredag kl. 20. Gerningmanden er kommet ind gennem et opbrudt vindue, og har både fået fat i en registreringsattest til bil, to iPads og en masse tøj. Da politiet efterforsker stedet, finder de en blodplet ved den indgang, som gerningmanden har brugt. Politiet håber på, at de ud fra blodpletten kan finde en gerningsmand.

-Så skal vi en tur til Fredericia Kommune, hvor politiet anholder en mand klokken 22.51 på parkeringspladsen ved Madsby Parken. En mand sidder i sin bil, og ser fire mænd i sort tøj rive i bilens dørhåndtag. De prøver at få adgang, men det lykkedes dem ikke. De fire mænd løber deres vej og kører derfra i en Audi Q5. Politiet sender en hundepatrulje til stedet, men finder ikke noget, siger Vagtchefen og slutter i Vonsild.

-Klokken 01.00 anmelder beboere bilræs på boldbanerne tæt ved Vonsild Skole i Vonsild. Da Sydøstjyllands Politi ankommer finder de spor efter ræs, men ingen køretøjer.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer