I aften ca. kl. 19.45 modtog Sydøstjyllands Politi via 112 oplysning om, at en mand var blevet stukket med en kniv i Vestergade i Vejle. Der blev straks sendt patruljer til stedet og ofret blev i ambulance kørt på sygehuset. Han blev kort tid efter erklæret for død.

Den afdøde er endnu ikke endeligt identificeret og Sydøstjyllands Politi kan derfor ikke på nuværende tidspunkt oplyse nærmere om ham.

– Der arbejdes naturligvis intensivt med at fastlægge, hvem han er, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Der er nu undersøgelser på gerningsstedet med hunde, teknikere og efterforskere, der afhører vidner med videre. De nærmere omstændigheder, motiv eller relationer mellem gerningsmand eller gerningsmænd og ofret efterforskes, men er endnu ikke fastlagt.

Sydøstjyllands Politi efterforsker i øjeblikket bredt og har ikke lagt sig fast på en bestemt retning for undersøgelserne. Som led i den akutte efterforskning har Sydøstjyllands Politi haft anmodet Fyns politi om bistand til at standse og overvåge trafikken på Lillebæltsbroen, da der var formodning om, at dette kunne frembringe oplysninger i sagen. Broen er nu genåbnet.

– Der er af hensyn til efterforskningen ikke i øjeblikket yderligere oplysninger, som kan deles med offentligheden, oplyser Sydøstjyllands Politi.