Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaad stod for dagens tidlige pressebriefing. Han lagde ud med at fortælle, at der torsdag har været indbrud på Lathyrusvej i Taulov. Man har stjålet et spejlrefleks kamera og en bærbar computer.

På Skolevænget har der torsdag klokken 20:50 været forsøg på indbrud. En kælderdør blev forsøgt opbrudt med ukendt værktøj, men gerningsmanden blev forstyrret af anmelderen og stak derfor af fra stedet i en sort bil. Gerningsmanden beskrives som en mand på 40 år, 170-180 cm høj, skaldet og var iført en sort t-shirt, sorte bukser og sorte sko.

Finn Ellesgaard kom også med en opdatering på færdselsuheldet på Taulov-motorvejen klokken 19:11 torsdag aften. I forbindelse med, at en lastbil punkterede skulle der foretages et hjulskifte og derfor blev der tilkaldt en tavlevogn, som skulle sætte kegler op i førstevognbane. En 33-årig mand, der kom kørende i en personbil, overså i den forbindelse tavlevognen og kørte ind i den, og efterfølgende røg tavlevognen videre ind i den 62-årig mand, der var igang med at sætte kegler op. 

Slutteligt fortalte Finn Ellesgaard, at en 32-årig fredericianer kørte uden førerret og samtidig var påvirket af euforiserende stoffer. Det skete fredag klokken 00:25 på Hannerup Brovej.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply