Med genoptagelsen af fodbold og i særdeleshed fodboldkampe med tilskuere sættes hverdagens goder i relief.

At tage til et kulturelt event som en fodboldkamp har man taget for givet, men med nedlukningen af Danmark tilbage i marts oplevede man hurtigt, hvilken luksus vi har haft i hverdagen med et væld af events man kan tage til.

Ikke mindst har det gjort ondt, at al sport, både live og i tv, var ikke-eksisterende. Man har taget for givet, at man har kunne tænde for Viaplay eller tage på stadion i weekenden og få tilfredsstillet sin dosis.

Senest er La Liga blevet genoptaget, og de danske fodboldklubber har fået lov til at få op til 500 tilskuere på plads til kampene, og det gør bare noget helt specielt.

Til at starte med, da fodbolden åbnede, var det fedt bare at se fodbold igen, og nu kommer en del af produktet endnu mere tilbage til det vante. Tilskuere er en væsentlig del af det at se en fodboldkamp, da det er med til at skabe atmosfære, og for de fans, der har været vant til uge efter uge at være på stadion, har det været en mærkelig periode.

Derfor betyder det alverden for dem igen at kunne følge deres hold fysisk og tæt på, og fortsætter tendensen vil vi formentlig om noget tid have endnu flere tilskuere på lægterne, og med de planer, der er vist frem, er det bestemt ikke urealistisk.

Den særlige situation vi har været i, har betydet, at man er begyndt at sætte mere pris på de ting, som vi har været vant til bare er der. Det er som om, at man er blevet mere taknemmelig over hvor priviligerede vi som mennesker er, når vi kan tage en tur på det lokale stadion, når vores hold løber på banen.

Det er tilbage nu, og det er i dén grad værdsat.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer