Fredag d. 9. oktober 2020 kan du opleve det legendariske rockband Malurt, når de på deres efterårstour kommer rundt i Danmark og blandt andet gæster thansen arena i Fredericia med plads til 2.400 rockfans. Erhvervslivet inviteres også til EventCs gode VIP arrangement, ligesom frivillige foreninger varetager baropgaver.

Rock Under Broen og EventC går sammen om, at arrangere koncerten med Malurt. Vi har tidligere samarbejdet med Rock Under Broen, når vi har stået for VIP-arrangementet. Og da vi begge fik tilbudt koncerten med Malurt, blev vi enige om, at det er bedre at samarbejde end at modarbejde hinanden, udtaler Ulrich Nicolaisen, direktør i EventC. Og slår fast at han er glad for, det er i thansen arena i Fredericia, koncerten afvikles, da EventC tidligere har afholdt både TV-2 og Rasmus Bjerg med stor succes i den nye flotte arena.

Jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring vores kommende samarbejde med EventC, vores historik er rigtig god sammen og vi tror mere på at løfte i flok, udtaler Bent Frandsen, Formand for Rock Under Broen som lørdag d. 8. juni byder velkommen til rockfest under broen, som er total udsolgt.

Det er ikke længe siden, vi havde besøg af Michael Falch i Eksercerhuset, hvor han på scenen overraskende breakede, at han ville vende tilbage med Malurt. Vi har fået en del henvendelser om dette og er derfor glade for, vi endelig kan offentliggøre koncerten med Malurt, smiler Ulrich Nicolaisen.

Efterårsturen bliver definitivt sidste chance for at opleve Malurt, så vi forventer der bliver rift om billetterne, når billetsalget starter onsdag den 22. maj kl. 10 på Billet.dk.

Billet

http://bit.ly/sofielindelecture