De fleste har alle prøvet at ramme et sort hul træningsmæssigt og få dårlige spisevaner. Det har også været tilfældet for Malene Christensen, der kom igennem perioden med professionel vejleding, og nu har hun valgt at åbne sin egen outdoor bootcamp.

Solen bagte ned over fæstningsbyen. Vi fandt en plads i skyggen og over et glas isvand fortalte Malene om sit projekt med outdoor bootcamp, som hun indleder på mandag.

Med en baggrund, hvor Malene har været aktiv svømmer og håndboldspiller og også har været sergent i forsvaret har hun altid været aktiv.

“Jeg har haft bootcamp før og det er noget jeg er god til, og noget jeg vil beskæftige mig med. Jeg ved, at det er noget som ligger til mig, og det er noget jeg kan lide. Jeg synes, at det er fedt, at hjælpe andre med noget der kan være uoverskueligt. Mange ved ikke noget om træning, og når man ved noget, så vil man dele det med andre. Når jeg selv har haft succes med det, så vil jeg have, at andre også får det,” forklarer Malene, der tidligere har arbejdet i fitnesscentre i Aalborg og København.

Det har det ikke altid været fryd og gammen for Malene. Hun kom ind i en sort periode, hvor hun ikke var aktiv og begyndte at tage på, men siden 2015 har hun været meget aktiv igen.

“Mellem 2014-15 havde jeg en periode, hvor jeg ikke lavede så meget, og begyndte at tage på. Jeg kunne mærke på mig selv, at jeg ikke kunne overskue det selv, men så søgte jeg professionel hjælp, og det er jeg rigtig glad for den dag i dag,” siger Malene, der sagtens kan nyde en is den dag i dag, men også elsker sund mad.

Malene har med tiden uddannet sig til både instruktør og personlig træner og hun savner at have med vejledning af mennesker at gøre, og derfor ser hun frem til at komme i gang med den nye gesjæft.

“Jeg savner helt vildt at være instruktør for et hold, effekten og taknemmeligheden man får er mega fed,” siger Malene, der tidligere trænede hold i fitnesscentre, men denne gang er det i udendørs omgivelser, som ikke er fastlagte:

“Det bliver helt sikkert anderledes på den måde, også det med at det er mit helt eget hold, men taknemmeligheden vil være den samme som de andre steder

Savner community i Fredericia

Malene flyttede til Fredericia i februar i forbindelse med uddannelse.. Hun synes godt om byen, men hun har et særligt ønske.

“Det er rigtig hyggeligt, og byen har meget at byde på, men der mangler et community, hvor man kan møde nye mennesker og lære hinanden at kende. Det er nemt i eksempelvis København, hvor der er sådanne steder og jeg mangler lidt den sociale ting. Jeg kunne derfor også godt tænke mig at have klienter, hvor det er mere end bare at møde op til min bootcamp. Det kunne være at deltage i et løb sammen eller et andet arrangement og lignende ting,” siger Malene.

Udover at beskæftige sig med sin uddannelse og sin nye outdoor bootcamp har Malene også andre ting på programmet i hendes hverdag.

“Jeg kan godt lide at være aktiv, og nyde naturen og andre mennesker. Det er fedt og livsbekræftende,” siger Malene.

Malenes outdoor bootcamp starter på mandag, men hvis man ikke har mulighed for at deltage der, kan man vente med det til torsdag d. 1. august.

Læs mere om Malene og hendes projekt på Malene1337train.dk.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her