Team Rynkeby Trekanten har sat deres hold til 2020, hvor turen som traditionen foreskriver går til Paris. En af rytterne på holdet er Maja Jensen, der i den forbindelse har arrangeret banko d. 14. december på Urbania Street Food, hvor salget af pladerne går til Team Rynkeby, der cykler penge ind til børnecancerfonden og børnelungefonden.

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre virksomheder bakkede også op. Faktisk var deltagerne på historiens allerførste Team Rynkeby-hold så gode til at skaffe sponsorater, at der var 38.000 DKK i overskud, da holdet returnerede til Danmark en god uge senere.

I dag består Team Rynkeby af 2.100 motionscykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 57 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz.

I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kritisk sygdom.

Gennem sine tre brands, Rynkeby, God Morgon og hohes C, dækker den tyske juicekoncern Eckes-Granini projektets centrale omkostninger i samarbejde med de organisationer, der samles penge ind til. Det betyder, at alle indsamlede midler går til organisationer, der hjælper børn med kritisk sygdom. I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I 2019 donerede Team Rynkeby 79,3 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme – heraf gik de 29,4 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

Fredericianer er en del af det

I 2020 er fredericianske Maja Jensen en del af Team Rynkeby Trekanten, og i den forbindelse har hun arrangeret banko d. 14. december klokken 15:00 på Urbania Street Food, hvor salget for pladerne går til projektet.

“Jeg vil gerne være med til at samle penge ind til børnene, og så er der hele sammenholdet og det med at lære en masse nye at kende. Og det er ikke noget man bare lige gør, så det kommer til at koste kræfter,” siger Maja til Fredericia AVISEN og kommer ind på bevæggrunden for hun har meldt sig til projektet:

“Jeg vil prøve mig selv, og samtidig bidrage til at hjælpe med at bidrage med børnene og så kommer man til at lære en masse at kende,” forklarer hun.

I forbindelse med bankoarrangementet på Urbania har Maja været ude at samle præmier ind, og på selve dagen hjælper Urbania til i baren, hvor der er mulighed for at forsyne sig med drikkevarer og mad fra boderne.

https://www.billet.dk/queen-machine-i-fredericia#bio
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer