Vi er på Mairs, hvor Eva altid hygger om cafegæsterne. Imens, der er mørke skyer udenfor, stråler Eva om kap med stearinlysene på bordene, og musikken fra den berømte radiokanal på cafeen synger med. Igen i år sættes scenen i Fynsgade tæt på Gothersgade, og herfra vil tonerne fra fire bands lyde ud over området, når Cafe Mair’s og Urbania Streetfood inviterer til funky og god sommerrock.

Programmet starter stærkt kl.16.30 med bandet Last K, der også var på sidste år. Klokken 18.30 er der igen lækkerier på scenen, når Ligefrem Lykkelig spiller. Og så kulminerer festen, hvis formen er som den plejer at være hos de lokale rock-stjerner fra Padlock Chain.

Og når scenerne gradvist lukker ned rundt i byen blænder man op for den sidste koncert, når det københavnske band, Dør nr.13 klokken 22.30 går på. Musikprogrammet er sammensat i samarbejde med Ungdommenshus og Sune Rasmussen fra Tøjhuset. Og dagen bliver god for alle.

“Sommerrock er godt for os. Hele crewet glæder sig til dagen, det er årets største event. Alle vil arbejde, give fuld og være på. Den dag vil alle være på. De kæmpen næsten om ikke at holde fri den dag, og vi knokler alle sammen,” siger Eva og slutter:

“Udover baren udenfor og indenfor kører et mindre dedikeret og lækkert menukort, hvor den berømte wienersnitslen naturligvis stadig er på. Vi glæder os til en stor aften med hygge, mad, drikke og en musikalsk fest af de helt store”

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia