Klejnsmed Magnus Theodor Døssing Petersen, der går på EUC Lillebælt, og er fra Kolding er blandt prismodtagerne, når ML-Prisen 2020 uddeles fredag d. 2. oktober i København.

Det er 18. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge. Prisoverrækkelsen, der er en af de vigtigste hyldester af faglærte, finder sted den 2. oktober i Industriens Hus i København.

Forsamlingsforbuddet, som følge af coronasituationen, betyder, at prismodtagerne i år ikke må have gæster med. De indbudte til ML-Prisfejringen er derfor de 25 prismodtagere, talere samt arrangører.

Topkarakter og sociale kompetencer

Alle 25 prismodtagere har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen. Derfor er det et fællestræk for Magnus og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Magnus Theodor Døssing Petersen har gået på EUC Lillebælt og været i lære hos Nr. Bjært Smedie ApS. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

“Magnus er lyttende, smilende, imødekommende og nærværende i det sociale samspil smedelærlingene imellem. Han har altid haft ja-hatten på og er gået til nye opgaver med en forventning om, at det bliver godt og spændende. Magnus er udlært i en traditionel familiedrevet smedevirksomhed uden ny teknologi, men han har formået at få det bedste ud af de meget forskellige rammer og muligheder på hhv. skole og virksomhed.”

Selv giver Magnus følgende bud på, hvorfor netop han har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede.

“Jeg kan lide at gøre tingene ordentligt. Det betyder nemlig, at man får flere sjove og spændende opgaver,” siger han.

Statuetter og diplomer til prismodtagere

Kasper Palm, formand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og forbundssekretær i Dansk Metal, og Lone Folmer Berthelsen, næstformand i Metalindustriens Uddannelsesudvalg og underdirektør i DI, vil overrække statuetter og diplomer til prismodtagerne. Kasper Palm og Lone Folmer Berthelsen holder begge taler til prismodtagerne.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer