Offensiven var i hopla, da FC Fredericia tirsdag aften vandt 2-0 i lokalopgøret mod Kolding, og fremfor alt lukkede defensiven af efter svipsere på det seneste.

Det eneste der manglede var en punktering af opgøret. Så havde FC Fredericias præstation været til UG med kryds og slange, men mindre kan også gøre det, når man vinder 2-0 i et lokalopgør og med stor sandsynlighed sikrede sig tredjepladsen i landets næstbedste fodboldrække.

Kigger man på det økonomiske styrkeforhold mellem klubberne i NordicBet Ligaen er det en flot præstation af FC Fredericia. Vendsyssel kom som nedrykkere fra Superligaen med et større budget end FC Fredericia og på de to øverste pladser i NordicBet Ligaen er Vejle og Viborg i en kategori for sig selv, og efter Vendsyssel er der en håndfuld hold som FC Fredericia og Fremad Amager, der formentlig er på nogenlunde samme niveau.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Mod Kolding foldede FC Fredericia sig virkelig ud. I starten var der lidt usikkerhed i boldomgangen defensivt, og det forsøgte Kolding at lukrere på, men det lykkedes ikke. I stedet slog den på dagen skarpe fredericianske offensiv til.

På den første store chance lå bolden i kassen efter fremragende forarbejde af en storspillende Dennis Høegh, så fik Agon Mucolli banket bolden i mål til 1-0, og den offensive profil med nummer 98 fik også fordoblet føringen.

I anden halvleg var der flere muligheder for at lukke opgøret, men der udeblev skarpheden fra blandt andet Steven Anna og Kristian Kirkegaard, men defensivt blev der til gengæld ikke givet ved dørene og dermed blev en sikker sejr kørt hjem.

Se her Sportsredaktørens karakterer fra opgøret:

00 = Dumpe
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

https://www.vinmedmere.dk/

Alexander Nybo (7): Efter et udsving på det seneste var Nybo tilbage på det niveau, hvor han er bedst. Var hele vejen igennem sikker i sine indgreb.

Jacob Buus (7): Var med i målet til 1-0, og lukkede derudover godt af defensivt.

Erik Nissen (7): Koldings offensiv kom ikke til det store, og det var blandt andet Nissens fortjeneste.

Lukas Enevoldsen (7): Den høje klippe har grebet chancen i de seneste tre kampe, hvor han har været med til at stabilisere defensiven.

Nicolaj Ritter (4): Gjorde hvad han skulle defensivt, men offensivt kunne man godt se, at han ikke har spillet i noget tid grundet en skade.

Victor Torp (7): Solid kamp midt på banen af Torp, der for det meste var boldsikker og gled godt ind i kombinationsspillet

Christian Ege Nielsen (7): Anføreren bandt holdet godt sammen i de omkring 55 minutter han spillede inden det blev til en velfortjent fyraften efter en hård periode. 

Kristian Kirkegaard (7): Efter at have startet ude i nogle kampe fik Kirkegaard chancen fra start, og den greb han i dén grad. Var ophavsmand bag flere chancer, og lagde op til 2-0 målet.

Mathias Gertsen (7): Spillede med et god overblik på den offensive midtbane.

Agon Mucolli (10 – Man of the Match): Jagtede et hattrick, men fik det ikke. Mindre kan også gøre det på en dag, hvor magikeren sprudlede og lavede to kasser.

Dennis Høegh (10): Nok scorede han ikke, men den rutinerede offensiv spiller var her, der og alle vegne. Gik virkelig forrest offensivt, hvor han var impliceret i alt, hvad FC Fredericia foretog sig. Udgik med efter 65 minutter efter en hensynsløs tackling fra en Kolding-spiller.

__

Steven Enna (UB): Afløste Ege, og i den tid amerikaneren var på banen burde han have scoret på en stor chance.

Anders Holvad (UB): Kom ind i stedet for Høegh og var med til at køre sejren hjem.

Nikolaj Kirk (UB): Fik et sjældent indhop, da Agon blev skiftet ud, da man ingen chancer tog med ham efter en hård tackling fra en Kolding-spiller.

Martin Mikkelsen (UB): Fik ligesom Kirk de sidste par minutter på banen, da Ritter ikke havde mere at skyde med.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer