Agon Mucolli blev den helt store helt for FC Fredericia, da holdet vandt 2-0 mod Kolding på to kasser af netop Mucolli. Tredjepladsen er med sejren næsten i hus, men nu vil offensivspilleren vil gøre alt for at slutte sæsonen godt af.

https://www.vinmedmere.dk/

Efter en forrygende første halvleg sikrede FC Fredericia sig sejren i lokalopgøret, og efter kampen var det derfor en glad Agon Mucolli.

“Det er rigtig dejligt, især fordi vi næsten er sikre på tredjepladsen og slog en af vores direkte konkurrenter. Det var også dejligt at slå Kolding, der er en vores rivaler sammen med Vejle, for tredje gang i sæsonen,” siger målscoreren, som glædede sig over stor opbakning på lægterne:

“Det er rigtig fedt. Især fordi der var fuldt hus i forhold til hvor mange der må komme ind.”

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Med sejren er FC Fredericia stort set sikre på tredjepladsen. Fremad Amager skal vinde de resterende tre kampe, og FC Fredericia skal tabe deres to sidste kampe, og derudover skal Amager hente 14 mål ind på fredericianerne.

“Jeg tror, at klubben er mest glade for det, men for os er det noget andet, da vi skal slutte godt af,” forklarer Agon Mucolli, der lod sig udskifte i slutfasen:

“Jeg er ret øm i låret. Det skete i forbindelsen med episoden, hvor jeg blev tacklet bagfra enten i feltet lige udenfor feltet, men der blev ikke dømt noget,” siger Mucolli, som dermed afslører, at han blev ramt i duellen, hvor dommer Sebastian Friis Aagerups ellers var af en anden opfattelse:

“Det er helt vildt, at han ikke dømte noget. Jeg kan ikke andet end grine af det,” slutter Agon Mucolli.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer