Først i januar kom det nye biblioteksmagasin OPLEV på gaden. Med OPLEV præsenterer Fredericia og Middelfart bibliotek et nyt og frisk look samt et magasin, der er proppet med spændende arrangementer inden for blandt andet musik, litteratur, tendenser, debat og mest for børn. Med OPLEV får brugerne dels et program i et splinternyt layout, dels kulturelt læsestof, herunder portrætter af forårets gæster og foredragsholdere.

Denne sæson står ikke mindst i musikkens tegn. Vi inviterer til musikalsk aften med komponist og DR-vært Phillip Faber, morgensang i bibliotekets foyer, og så får vinylpladen en renæssance på biblioteket.

Vi tager ud i verden med dygtige fortællere som Anne Knudsen, der voksede op blandt isbjørne, tidligere medlem af Sirius-patruljen Asbjørn Skjøth Bruun, og så kan du deltage i rejsecafé, der denne gang handler om danske destinationer og vandrestier.

Børnefamilierne kan se frem til forestillinger som Mirakolinas fodbad og Stor, større størst, mindfulness med eventyr og familiebogcafé med Josefine Ottesen.  

Der vil være tendenser og debat med blandt andre forfatter og studievært på TV-avisen Erkan Özden, der fortæller om fake news, når han gæster Fredericia Gymnasium og ligeledes i selskab med Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen, der har vundet Cavlingprisen og skrevet bogen Bullshit – fortællingen om en familie, der beretter om unge i bandemiljøet og den første danske rockerkrig.

Vi har selvfølgelig masser af litterære indslag, forfatteraftener og bogcaféer, og så får vi besøg af de unge forfattere og debutanter fra 2017, Tine Høeg og Thomas Korsgaard. Glæd jer til en forrygende forårssæson!

Må først køre i Uge 2
Annonce