Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi stod for fredagens første politibriefing. Han kunne fortælle om en prøveløsladt mand, der stjal fire flasker Bacardi-rom, en 86-årig mand, der stjal dagligvarer og til sidst et indbrud i et redskabsskur, hvor en tyv stjal kød og smør.

– I går måtte politiet en tur til SuperBrugsen på Nørregade 8A, Vamdrup, Kolding Kommune, da en 30-årig mand blev taget i butikstyveri. Han var lige blevet prøveløsladt, uden kontanter og uden fastbopæl, da han valgte at tage fire flasker Bacardi-rom direkte fra hylden og gå ud gennem kasselinjen uden at betale. Regningen lød på 560 kroner, men endte med en anholdelse i stedet, siger Kenneth Nielsen og fortsætter: 

– Samme lokation om eftermiddagen blev en 86-årig stoppet, da han havde puttet blandede dagligvarer ned i sin taske. Han gik også igennem kasselinjen uden at betale, hvorfor han også sigtes for butikstyveri. Han havde taget for 309 kroner.  

– Endelig slutter døgnrapporten på Kirkevænget i Fredericia, hvor der mellem onsdag kl.15.30 og torsdag kl.11.00 er opbrudt en hængelås til et redskabsskur, der er spor efter færden i skuret, derudover er der stjålet kød og smør til en ukendt værdi fra en kummefryser, der stod i skuret, slutter Kenneth Nielsen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer