Som Sydøstjyllands Politi tidligere har fortalt i døgnrapporterne, er fyrværkeri et af de større problemer for politiet i år, mere end de tidligere år, fortæller Jørn Lindhardt i dagens første briefing. 

Men dette er en lidt anden fyrværkerisag. I nat kl. 03.55 i Børkop har seks unge fyre i alderen 18-25 år lavet indbrud i et skur, hvor der efter sigende skulle være fyrværkeri opbevaret. Da politiet ankom til gerningsstedet, flygtede mændene i to biler, men politiet fik indhentet dem, og alle seks mænd er blevet anholdt. Mændene sidder stadig på politistationen. Sydøstjyllands Politi kender gerningsmændene i forvejen fra tidligere sager, og de formoder, at de seks drenge skal fremstilles for retten, fortæller Jørn Lindhardt. 

Derudover kunne Jørn Lindhardt her til morgen også fortælle, at der I Kolding, har været fyret fyrværkeri af, som var skyld i at et skur blev ødelagt. Skurets plastiktag er smeltet, og trækonstruktionen er ødelagt. Ingen gerningsmænd er sigtede pt.

Som nogen måske har set på Sydøstjyllands Politi twitter, har der været et opslag om væltede træer i Aalborg, og et trådhegn, der er faldet ned fra anden sal i Fredericia. Jørn Lindhardt nævner, at ingen er kommet til skade og alt er på plads igen. 

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer