Arrangørerne bag Madsby Pige Cup, Fredericia fF har besluttet at aflyse årets 2020-cup.

“Så skete det vi længe har frygtet. Vi havde til det sidste håbet, at vi i juni måned skule byde 1800 glade fodboldpiger velkommen i Madsby. Det tillader den ulykkelig situation i Danmark desværre ikke. Derfor ser vi os desværre nødsaget til at aflyse Madsby Pige Cup 2020. Vi har naturligvis fuld forståelse og respekt for den svære beslutning, som er truffet i arbejdet, for at bringe Danmark tilbage på ret kurs,” fortæller Stævnekoordinator Svend Erik Kristensen og fortsætter:

“Vi har nu sat gang i afviklingen af dette års stævne. For de hold, som har indbetalt holdgebyr og depositum, vil disse beløb blive refunderet hurtigst muligt. Det samme gælder for de beløb, som er blevet ved bestilling af campingpladser.”

På gensyn i 2021

“Vi lover til gengæld, at vi er klar til at byde jer velkommen til Madsby Pige Cup 2021 – Danmarks største og hyggeligste pigestævne. Vi har allerede sat kryds i kalenderen den 4. – 6. juni 2021 og vi glæder os nu til igen til at skabe de perfekte rammer for glade fodboldoplevelser og fællesskaber både på og udenfor banerne i Madsby,” slutter Svend Erik Kristensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer