I weekenden afholdes den 25. udgave af Madsby Pige Cup. Grundet nedlukning har turneringen ikke kunne blive afviklet i de seneste par år. Stævneansvarlig, Svend Erik Kristensen, fortæller det er vigtigt for Fredericia fF’s økonomi, at turneringen igen kan afvikles. Se her billeder fra stævnet.

Vejrguderne er med FfF. Det danske sommervejr viser sig frem, og som Svend Erik Kristensen konstaterer kommer regnvejret først 2. pinsedag.

– Det er simpelthen pragtfuldt at være tilbage igen. Vi holdt sidste stævne i 2019 og har været forhindret i at gennemføre det, men nu vi er klar igen, siger Svend Erik Kristensen.

I alt deltager 94 hold i dette års stævne, og tilslutningen glæder ham.

– Vi er glade for, at vi trods den stilstand, der har været, at kan samle så mange. Vi har været nervøse for at starte projektet op igen. Vi har altid været omkring 150 hold, når vi har arrangeret stævnet, så vi er meget tilfredse med vi får 94 hold med, siger Svend Erik Kristensen.

Holdene til stævnet er indkvarteret på fem af Fredericias folkeskoler. Der er tale om Erritsø Fællesskole afd. Krosager, Ullerup Bæk Skolen afd. Nørre Allé, Ullerup Bæk Skolen afd. Skjoldborgsvej, Kirstinebjerg Skolen afd. Indre Ringvej og Kirstinebjerg Skolen afd. Høgevej.

Se hele indslaget med Svend Erik Kristensen øverst i artiklen.