Det danske sommervejr har indtil nu været en skuffelse, men i Madsby Parken er der fyldt med mennesker. På en ellers rimelig kold mandag eftermiddag havde solen sneget sig frem – og det samme havde de glade gæster i Madsby. Nummerpladerne afslørende noget, flere biler med udenlandske nummerplader havde fundet vejen til Fredericia, men også biler med udenbys bilforhandlere under de danske nummerplader afslører, at folk udenbys fra kører til Fredericia for at besøge Madsby Parken.

Grin, store smil og en masse leg. Det er blandt de ord der beskriver den stemning der var i Madsby Parken på en helt almindelig mandag eftermiddag i det sommerferieramte danske land. Parkeringspladsen er fyldt, børnene leger alt i mens forældrene har fundet plads på bænke, tæpper og græsplænen. Madpakkerne var med, kaffekanderne og de kolde sodavand også. 

På banen med de historiske mooncars, som jeg selv har kørt min andel af kilometer i dengang jeg kunne være i sådan en, var der racerløb, flygten fra forfølgere i en form for tik og alle mulige andre lege. Det hele analogt, ingen telefoner eller noget, det var den pure leg. Rutsjebanen blev brugt til fulde, klatrestativerne det samme – gyngen blev gynget både stille og vildt. Ved gederne blev der klappet, de skeptiske miner blev erstattet med forbløffelsen over at få lov til at røre ved de små dyr.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer