Den nye sæson i Madsby Legepark er klar med nye legeredskaber og nyt inventar i madpakkehusene

Madsby Legepark kickstarter sæsonen lidt tidligere end normalt. Da påsken falder tidligt i år, har legeparken valgt at rykke første åbningsdag til torsdag 29. marts. På den måde imødekommer legeparken også en stor efterspørgsel fra parkens gæster – især børnefamilierne.

Åbningstider i Madsby Legepark

I april og frem til 6. maj har Madsby Legepark åbent alle hverdage fra kl. 10 til 16, og i weekender og helligdage fra kl. 10 til 18. Fra 7. maj er der åbent alle dage fra kl. 10 til 19.

Når legeparken slår ”dørene” op skærtorsdag kl. 10 åbner de mange aktiviteter i parken også. Du kan tage en tur i bådene, køre i Madsby-Toget, spille minigolf og bruge grillene. Shoppen åbner også med mange nye og spændende varer i alle prisklasser, og i Madsby Kiosken kan du købe mad og drikke.

Nye legeredskaber i sandkasseområdet

I februar begyndte nedrivningen af de ”gamle” legeredskaber i sandkassen og montering og opbygningen af de nye legeredskaber gik i gang. Det er firmaet MaxPlay, der vandt entreprisen på arbejdet, og ”looket” på legeredskaberne er anderledes end det gamle. Men legeværdien er stadig høj.

Nyt inventar i madpakkehusene

Madpakkehusene er meget populære, og hvert år reserverer tusindvis af gæster plads i husene. Til den nye sæson er der kommet mere tidssvarende borde og stole i husene, som er lettere at håndtere og mere komfortable for legeparkens gæster.

Nye dyrebørn

Foråret er også tiden, hvor der fødes mange nye dyrebørn og i år er ingen undtagelse i Madsby Legepark. Du kan i påskedagene hilse på både små nye søde lam, gedekid og kyllinger.

Fakta
  • Ejendomscentret og Madsbyparken har i et tæt samarbejde haft ansvaret for de nye legeredskaber, som er en investering på lidt over 500.000 kr.
  • Besøgstallet for legeparken i 2017 var ca. 350.000 gæster fordelt på hele året.