Den kendte radiovært Mads Steffensen har skiftet sit Monopol ud med et Designpanel, når han kommer til Kolding i forbindelse med Design Week Kolding i uge 22.

Som en del af verdens største designproces kan 250 af Koldings borgere nu blive inddraget i processen på yderst utraditionel vis. Det kan de, når radioværten Mads Steffensen sidder for bordenden som han plejer, men med en række dilemmaer som kommunens designkonsulenter har fundet i forbindelse med deres opgaver ude blandt kommunens borgere.

Et panel kommer med deres faglige input og erfaringer, men gæsterne i salen på Comwell kan også give deres besyv med. Alle de svar og kommentarer der indgår i løbet af arrangement, bliver taget med i det videre arbejde med at udvikle en ny selvværdsstrategi og til at lave konkrete forbedringer for borgerne i Kolding Kommune.

Arrangementet finder sted den 1. juni kl. 19.00 – 21.00 på Comwell Kolding. Der vil være mulighed for køb af drikkevarer i forhallen fra kl. 18.00 – dørene åbnes kl. 18.30. Arrangementet er gratis, men der skal vises billet i døren.

Billetter kan bestilles gratis på www.Billetto.dk – ”Mads og Designpanelet” 

Fakta

Design Week Kolding 2017

  1. maj – 4. juni

Glæd dig til en farverig uge 22, hvor borgere, virksomheder, institutioner og gæster fra ind- og udland går sammen for at hylde det gode design, som skaber vækst og livskvalitet.

Til Design Week Kolding hylder vi den positive forskel, design gør. Vi sætter fokus på designtænkning, som kan give os nye indsigter og føre til nye innovative løsninger og produkter.

Design Week Kolding udspringer af Kolding Kommunes vision ‘Vi designer livet. Vi vil være det første samfund i verden, der tænker design hele vejen rundt om livet. Derfor tænker vi design ind fra vugge til grav. I børnehaverne, folkeskolen, studiemiljøet, i erhvervsudviklingen, i byplanlægning og ældrepleje med mere.

Se programmet for Design Week Kolding på www.dwk17.dk