Som spydspids for UNESCO-verdensarven i Christiansfeld har Birgitte Lamp et job, der på mange måder er lidt ud over det sædvanlige. Den 27. april kan du få et sjældent indblik i arbejdet med at sætte Christiansfeld på verdenskortet, når Birgitte Lamp optræder som første foredragsholder i det nye formidlingskoncept ’Månedens historie’ i Christiansfeld.

Som navnet antyder blænder Christiansfeld Centret, der står bag det nye koncept, hver måned op for et nyt tema om Christiansfeld.

Et skatkammer af gode historier

’Idéen til ’Månedens historie’ lå lige for’, fortæller Birgitte Lamp og fortsætter: ’Christiansfeld er et skatkammer af gode historier, som bare venter på at blive fortalt. Vi håber, at både borgere og turister vil tage godt imod tilbuddet. Jeg tør godt love, at det bliver nogle meget forskellige temaer, vi tager op, hvor der både bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og drøfte det aktuelle tema’, siger Birgitte Lamp, som udover at være Site Manager for verdensarven også er leder af Christiansfeld Centret.

Næste foredrag i rækken er den 25. maj, hvor landskabsarkitekt Thomas Thinghuus fra By- og Udviklingsforvaltningen fortæller om havekultur i Christiansfeld.

Foredraget ’Månedens historie’ finder sted i Søstrehuset, Nørregade 14, Christiansfeld, første gang onsdag d. 27. april kl. 16.15 og varer ca. en time.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser og derfor er tilmelding nødvendig på telefon 7979 1773. Der vil være mulighed for at købe kage og kaffe. ’Månedens historie’ holder sommerferie i juni og juli, men vender tilbage i august. Følg med på christiansfeldcentret.dk eller hold dig opdateret ved at ’like’ Christiansfeld Centret på Facebook på facebook.com/christiansfeldcentret.dk