Fredericia AVISEN elsker gaming og spillene til den kære Ps4 er ved at være af så høj kvalitet, at de titler, der kommer gratis med sit Playstation Plus abonnement er fulde af mange timers fornøjelse.

Call of Duty – Modern Warfare Remastered

Et af de spil, der først falder i øjnene er fra den legendariske serie, Call of Duty. Det er Modern Warfare. Spillet udkom i 2009 og er for nyligt blevet remastered i 2017. Det er et super spil, som har vundet mange priser, det er bare at trykke download og så komme i gang.

Hvad er en remaster?

En remaster er, når man ligesom i den populære udgave af Call of Duty tager hele spillet og finpudser. Alle de grafiske ting får en overhaling, så det fremstår nutidigt og giver en forbedret gameplay.

The Witness

Du vågner alene op på en besynderlig ø, som er fuld af hovedbrud, der vil udfordre og overraske dig.

Du husker ikke, hvem du er, og du ved ikke, hvordan du er endt der, men der er én ting, du kan gøre: udforske øen i håb om at opdage spor, genvinde hukommelsen og finde en vej hjem.

The Witness er et singleplayer-spil i en åben verden med massevis af steder, du kan udforske, og mere end 500 hovedbrud. Spillet respekterer din intelligens, og det betragter din tid som dyrebar. Der er intet kunstigt fyld Hvert hovedbrud indfører en ny idé. Man kan med rette sige, at spillet er fuld af idéer.

Spillet er meget vanedannede og der skulle være op til 80 til 100 timer for at undersøge hele øen. Alle opgaverne skulle være muligt at løse og efter hånden, som man kommer gennem spillet, går det hele plottet op for en.

Eksklusivt

Rigtige mange spiller enten Fortnite eller Apex Legends, her er også lidt gratis gear at få under neglende, når man er Playstation Plus medlem.

PS4 Starter Pack
Fortnite Battle Royal

Fortnite

Til Fortnite er der muligt at hende denne pakke: Fortnite Battle Royale: PlayStation®Plus Celebration Pack

Pakken indeholder:

– Prodigy-kostume
– Tabulator-rygpynt
– 2D ‘Pizza’-emoji

Apex Legends
Screenshot fra Electronic Arts

Apex Legends

Til Apex Legends er det muligt at få Apex Legends™: PlayStation®Plus Play Pack.

Pakken indeholder:

-To eksklusive våbencamouflager med PlayStation®-tema til Flatline og RE45
-En eksklusiv figurcamouflage til både Gibraltar og Bloodhound
-Et banner til både Gibraltar og Bloodhound.

Der er både flere titler, eksklusivt, temaer og avatarer i denne måned, jeg anbefaler stadig Playstation brugere til at benytte sig af Playstation Plus.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her