På konferencen ”Målstyring – opnå succes, uden måltyranni” vil Lederne Sydøstjylland stille skarpt på passionerede ledere og deres redskaber til personaleledelse og strategiudvikling. Konferencen finder sted tirsdag den 24. november klokken 16 på Hotel Trinity i Fredericia. På konferencen kan man møde erfarne eksperter, der vil give deltagerne redskaber og viden til at finde balancen mellem målstyring og måltyranni.

Nils Henrik Wegener er partner hos PwC og foredragsholder om forretningsudvikling og risikostyring målrettet ledere. På konferencen sætter han fokus på, hvordan PwC skaber sammenhæng mellem virksomhedens strategi, mål og vejen til målet. Han vil give deltagerne konkrete handlings- og styringsredskaber, som sikrer, at virksomheden opnår sine mål.

Rikke Ploug er ledelsesrådgiver og facilitator. På konferencen vil hun gennemføre et rollespil, hvor deltagerne skal agere ledere i den fiktive virksomhed ”Harmony”. Rollespillet sætter blandt andet deltagerne i forskellige ledelsesrelaterede dilemmaer.

Afdelingsformand for Lederne Sydøstjylland Bent Walter Jensen forventer, at deltagerne får både ny viden og nye værktøjer med hjem.

– Jeg ser meget frem til at opleve en anderledes konference, hvor deltagerne skal op af stolene og være deltagende på en helt ny måde, og jeg er sikker på, at de samtidig vil opleve at få nogle gode konkrete værktøjer til målstyring med hjem, siger Bent Walter Jensen.

Konferencen på Hotel Trinity i Fredericia er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.