FC Fredericia vandt fredag aften 3-0 over HB Køge, og en af målscorerne var Dennis Høegh, som har kontraktudløb til sommer. Han har ikke haft en dialog med Fredericia om fremtiden, fortæller han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Dennis Høegh fik chancen fra start efter i nogen tid ikke at have haft en plads i startopstillingen. Efter 11 minutter kvitterede han for tilliden ved at score til 1-0. Kampen endte FC Fredericia med at vinde 3-0, og Høeghs fredag aften kunne derfor næppe have været bedre.

– Nej, det kunne den ikke rent fodboldmæssigt. Det var dejligt at score og dejligt med en sejr – det kan man altid bruge, siger Høegh.

https://andresens-vvs.dk

Den rutinerede offensivspiller har kontraktudløb d. 30. juni, og det helt store spørgsmål er hvad fremtiden byder på.

– Det er et svært sprøgsmål, jeg er ikke klogere end dig på den front. Jeg er ved at nå en alder, hvor man skal tænke på et liv efter fodbolden, men kampen indikerer, at jeg ikke er færdig – vi må se hvad der sker, siger Dennis Høegh.

Så bolden ligger på Fredericias banehalvdel?

– Det har den altid gjort, og det har den gjort i mange år. Jeg håber, at jeg hører et eller andet fra dem, det synes jeg, at jeg har fortjent og også i forhold til den respekt omkring nogen, der har været i klubben i så lang tid og så give dem ren besked – det ville klæde klubben, forklarer Dennis Høegh.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer