FHK møder i morgen Ribe-Esbjerg hjemme i thansen ARENA, og Kasper Young, der senest scorede ti mål mod Mors-Thy, tror på overraskelsen.

Kasper Young blev noteret for ti mål mod Mors-Thy og det kastede en plads på rundens hold af sig.

“Det er sjovt at prøve. Det er meget baseret på statistik har jeg bidt mærke i, så man skal ikke tage det for så meget,” siger Young med et smil og kommer ind på, hvordan det var at spille sådan en kamp mod Mors-Thy:

“Det er rart, at man har succes selv, men det kan jeg takke holdkammeraterne fordi jeg havde mange afslutninger som de spillede mig op til.”

Hvad skal I lykkes med mod Ribe-Esbjerg?

“Vi skal stabilisere os mere i forsvaret, og så skal vi nok lave mange mål, da vi løber meget og på hjemmebane skal der nok være gang i den, så det bliver fedt,” forklarer Kasper Young.

Ribe-Esbjerg har gennem flere sæsoner satset stort, og har et af de højeste budgetter i Primo Tours Ligaen, og der venter derfor en svær opgave mod et hold, som har store ambitioner.

“Mange hold har ambitioner. Ribe-Esbjerg er et godt hold med gode spillere, og jeg glæder mig til at møde dem. Mange af deres spillere har spillet i store klubber,” siger Young.

FHK har i løbet af det seneste års tid kun tabt en hjemmekamp i ligasammenhæng, og det giver en stor tro på tingene, at FHK har en stærk bastion i thansen ARENA.

“Det betyder meget, at byen støtter os og Ultras er på plads – de giver gejst og vilje til os. I Thisted havde Mors-Thy mange i ryggen, hvor vi også havde Ultras med oppe, men er bare noget andet, når man har over 2.000 tilskuere i ryggen,” siger Kasper Young og slutter af med at svare på, om FHK leverer endnu en overraskelse i thansen ARENA:

“Jeg håber det,” lyder det kortfattede svar fra den målfarlige Kasper Young.

https://pro-print.dk