Agon Mucolli scorede to mål for FC Fredericia, da det blev til en sejr på 0-4 mod Skive, men han jagtede det tredje mål, fortalte han efter opgøret.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia spillede ikke prangende i de første 40 minutter, men pludselig var Agon Mucolli fri i feltet og bragte FC Fredericia i front. Forinden havde Skive brændt flere store chancer, som burde være gået i mål, men efter føringsmålet stod der FC Fredericia på det hele. Efter opgøret talte vi med Mucolli om, hvordan det var at vinde på den måde.

»Det var en god følelse, fordi de sidste par kampe har været oppe og ned. vi har vundet med hiv og sving, og fået uafgjort, men ia anden halvleg spiller vi godt. Vi scorer på vores chancer, vi kan ikke vinde 6-0, men vi har gode chancer og scorer til 2, 3 og 4-0 og så er kampen lukket,« siger Agon Mucolli.

https://www.vinmedmere.dk/

Sidst FC Fredericia mødte Skive kom holdet foran 2-0, men pludselig gik der panik i den, og Skive fik reduceret til 2-1, og havde muligheden for at udligne. Der var ikke panik før lukketid over FC Fredericia i dagens kamp.

»Det var en helstøbt indsats, selvom den første del af kampen ikke var god, men i forhold til fight og indstilling var vi der fra start til slut, og på en knap så god bane spillede vi en god anden halvleg,« siger Mucolli og kommer ind på sin egen selvtillid med de to mål: 

»Den kunne ikke være bedre, men jeg er ked af jeg ikke scorede et tredje, siger Agon Mucolli.

Offensivsspilleren scorede på et brag af et langskud, og det gjorde han også fornyelig mod Viborg..

»Der er jeg garant for at tage chancen og nogen går de ind,« siger Agon Mucolli med et smil.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer