Sæsonen er overstået for Fredericia Håndboldklub. Målsætningen er opfyldt, men er det godkendt og hvad er målsætningen til næste sæson? Det har vi spurgt klubbens direktør, Thomas Renneberg-Larsen om. 

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Det startede skidt, og så kom der en optur før, at der kom en nedtur begyndende i februar 2021, der betød, at FHK glippede slutspillet og kvalifikationsspillet løb ud i ingenting, da det ikke havde nogen betydning pga. Århus’ konkurs.

– Sæsonen er næsten godkendt, hvis man skal sige det sådan. Inden jul lå vi godt til og havde fået fantatiske sejre, efter jul har det ikke været helt tilfredsstillende. I forhold til målsætningen er det godkendt, men som vi lå inden jul skulle vi have sneget os med i slutspillet, siger Thomas Renneberg-Larsen og kommer ind på, hvordan det er at sidde og se slutspillet i tv nu:

– På godt jysk er det træls, at Fredericia ikke er med, fordi vi lå sådan inden jul. Vi burde have været med. Om vi kunne have gjort en forskel er så noget andet, konstaterer han.

http://adp-as.dk

I foråret kom FHK ind i en nærmest historisk dårlig periode rent resultatmæssigt, men klubben valgte at mane til ro.

– Vi har haft en tro på at tingenen nok skulle vinde. Vi har haft kampe hvor vi præsterede godt, og så kunne vi ikke vinde kampen da turneringen startede igen i 2021, men vi er ikke blevet dårligere håndboldspillere af den grund, siger Thomas Renneberg-Larsen og kommer ind på, at der ikke er så meget at rafle om til næste sæson, når snakken går på om holdet skal i slutspillet:

– Ja, det skal det. Vi skal være blandt de otte bedste i næste sæson, og det er ikke tilfredsstillende kun at være nummer otte. Vi skal se, hvad målsætningen er efter, at vi er kommet i puljen, siger Thomas Renneberg-Larsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer