En særdeles berygtet mågebande har fået snakken til at gå i nabolaget omkring Egumvej, Thrigesvej og Nørrebrogade.

Vi kender dem alle, banderne med rygmærker. Helt så berygtet er mågebanden ikke, men en stærk sammenslutning af måger har fået et nyt klubhus, som har til huse på Thrigesvej ved en lagerbygning.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Der er stor sikkerhed for at komme ind på grunden. Porten var åben, da jeg lagde vejen forbi, men straks da jeg satte mine sko på den anden side af indhegningen begyndte mågerne at markere sig.

Jeg var tydeligvis ikke velkommen, og som en anden General Rye satte bandelederen Christian sig demonstrativt på taget og kiggede nedladende på mig.

“Hvad laver du her?” råbte Christian og kaldte på hans loyale venner, der var ude i byen for at sprede budskabet om mågebanden.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I ægte bikerstil kom banden flyvende så der hang en stor, tung røg i luften efter accelerationen. Banden ville straks markere sig og fløj rundt omkring hovedet på mig og den ene var meget nærgående, da den ville markere, at der er tale om et klubhusområde, hvor journalister ikke er velkommen.

For at dokumentere denne historie med mågebanden måtte jeg trodse forbuddet, og det skabte harme hos mågerne, der straks beordrede mig ud. Hvis jeg ikke gik ud på frivillig basis kunne de ikke garantere for, hvad der ville ske.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Derfor må det stå i det uvisse, hvad mågebandens foretagende er, men sikkert er det, at folk i nabolaget omkring Egumvej, Thrigesvej og Nørrebrogade har fået noget at snakke om efter mågebandens indtog.

Tør nogen fjerne mågebanden eller får bandeleder Christian held til at holde liv i det nye klubhus på Thrigesvej? Følg med og få svaret, når historien om mågebanden fortsætter.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia