Mor skal fejres og fortælles, at vi sætter pris på hende. Hvert år på denne tid er der tid til at fortælle sin mor at man elsker hende – og hvad er bedre end at gøre det med blomster? Hos Gardenia Blomster i Erritsø er man klar – både til bestillinger, men også med færdige buketter. Den helt store farve i år er lyserød, fortæller indehaver Lone Eriksen.

“Vi er fuldstændig oppe i gear, det har Corona ikke kunne tage fra os”, indleder Lone med et grin. “Vi er klar – både til nu, men også til på søndag”, fortsætter Lone.

Hos Gardenia har de alverdens blomster, men i år er det særligt en farve der skal være en del af buketterne: Lyserød. “Vi er gået meget all in på det lyserøde – og så selvfølgelig buketterne. Grunden til at det er buketter er, at det er det mor ikke køber til sig selv. Mange typer af blomster køber mor ofte gerne selv, men buketten, det er noget helt særligt”, forklarer Lone.

“Så er der selvfølgelig også chokoladen og rosévin. Det er altid et hit, men det er blevet større nu end tidligere”, supplerer Lone.

“Så er vi også gået all in på de tørrede blomster, evighedsbuketterne. Det falder godt i tråd med den mere bæredygtige tankegang som er begyndt at blomstre for alvor. De her buketter kan holde evigt – og så er de jo bare mega flotte”, fortæller Lone.

Midt på gulvet står en stor blomst. “Den repræsenterer lidt overdådigheden”, fortæller Lone om den store blomst. “Den viser også det her lidt mark-agtige med det tilfældige og et væld af forskellige farver”, fortsætter hun. Historien vil vide, at Lone hjemme på køkkenbordet onsdag aften stod og lavede denne overdådige blomst. “Vi har det jo bedst med blomsterne i hånden – og helst hele tiden”, lyder det med et grin fra Lone Eriksen, indehaver af Gardenia Blomster.

(Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

Lange nætter og en travl arbejdsdag er i vente – og det er selvfølgelig med god afstand. “Vi kommer oftest hjem et sted mellem 02 og 04 natten til søndag, fordi vi binder friske buketter – og selvfølgelig får vi styr på alle vores bestillinger”, fortæller Lone og fortsætter: “Så møder jeg ind omkring klokken 05:00, så møder pigerne ind kl. 05:45 – og omkring 05:50 kommer den første kunde, der desuden er den samme kunde hvert år, og ja, så kører det derfra”.

“Vi har åbent til 15:00, men vi kører ud længere endnu. Vi er i en tid hvor mange stadig ikke kan mødes, så jeg forventer også, at vi får lidt mere på kørsel end vi plejer. Men herude er vi klar til at folk kommer. Vi deler os op i tre stationer. En med afhentning af bestilte blomster, en med køb af buketter og så en med beplantninger. Vi vil gerne skabe tryghed for vores kunder, og derfor sikrer vi den nødvendige afstand”, forklarer hun.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer