Uno-X på Hovedvejen 11 i Middelfart står overfor en forvandling. Fra mandag d. 1. marts og de kommende tre dage frem vil lavprisstationen blive ombygget. Efter ombygningen vil Uno-X lavprisstationen fremstå som en helt ny og lynhurtig tankningsoplevelse. Uno-X vil stadig have de samme lave priser og tøver ikke med at spå lavprisstationen til at blive områdets flotteste og mest brugervenlige.

Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer. Denne gang er turen igen kommet til Middelfart, hvor tankkunder fra nær og fjern vil få gavn af ombygningen.

”Efter ombygningen bliver Uno-X forvandlet til en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på alt. Hos Uno-X vil vi være billigst, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser,” siger Ivan Milther, der er distriktspartner hos Uno-X i Middelfart.

Mange nye forbedringer
Lavprisstationen, som ligger i udkanten af byen – ud til en trafikeret omfartsvej, får en række forbedringer til stor fordel for de mange tankkunder, som dagligt benytter sig af lavprisstationen, fortæller Ivan Milther.

”Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil. På den nye Uno-X i Middelfart vil kunderne få en unik tankningsoplevelse med blandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning,” afslutter Ivan Milther.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer