Den nye iPhone 11 har i den grad opgraderet på kamerafunktionen. Så ønsker du dig en telefon med både har et godt kamera og noget godt software, som kan hjælpe dig til bedre billeder og videoer – så vil den nye iPhone 11 være et rigtig godt køb for dig. Den kan forudbestilles fra den 13/9.

Markedets hurtigste telefon og gratis abonnement på AppleTV+

Apple har netop lanceret tre nye iPhone 11, som alle tre har gode opgraderinger og spændende nye features. Når du køber en af de nye iPhones, får du som bonus et helt års gratis abonnement på den nye streamingtjeneste AppleTV+ med i købet. Og det er faktisk meget passende, for den nye iPhone 11 er en perfekt telefon at se film og serier på. 

Den har den hurtigste CPU nogensinde i en smartphone takket være opgraderingen til A13 bionic chip. Det giver en høj performance og er fx også perfekt til gaming – hvilket er godt timet i forhold til, at Apple lancerer deres nye gamingkonceptApple Arcade 19. september gennem AppStore.

Kan I rykke lidt længere fra hinanden?

Lad os tale lidt om front- og bag-kameraerne på den nye iPhone11. Der er nemlig en del gode ting at sige. 2 megapixel wide-kamera med en 26 mm linse parret med et 12 megapixel ultrawide-kamera, der har 12 graders field of view. Så behøver du ikke igen og igen bede familie og venner rykke lidt mere sammen, når du skal fange stemningen på dit foto – tværtimod. Det brede felt giver også mulighed for at zoome uden at miste kvalitet, og når du zoomer, ja så zoomer lyden med. Det er da meget smart.

Der er kommet 4K video, plus de har forbedret billedstabilisatoren, så dine videooptagelser bliver knivskarpe, lækre og steady.  Også frontkameraet har for første gang 4K video, så din videotelefoni og dine videoselfies bliver knivskarpe. Og så har frontkameraet – langt om længe – endelig også fået dual-kamera.

Desuden introduceres på alle tre versioner nightmode til lavlyssituationer, så der kommer mindre støj på dine billeder, selv hvis lysforholdene er dårlige, når du fotograferer. Generelt har fotoappen fået en række nyttige funktioner, så selv når dine foto-skills ikke er helt i top, kan du stadig imponere med rigtig lækre billeder.

Udviklerne bag iPhone 11 introducerer som noget nyt slowmotion på front-kameraet og har opfundet det helt nye video-format: Slofies. En slofie er en selfie-video i slowmotion, og Apple-udviklerne synes ret tydeligt selv, det er rigtig sjovt. Det må vi se, om vi andre også synes. Nyt er det i hvert fald.

Mange forbedringer

Med de tre modeller af iPhone 11 lægger Apple sig solidt i fronten af feltet på smartphone-markedet. Både pro-modellerne og lavprismodellen af iPhone 11 er forbedrede på væsentlige og relevante punkter i forhold til tidligere generationer. Lige fra Super Retina XD-skærmen med vTrue Tone virkelighedsgengivelse til den øgede holdbarhed i vand – ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter er dobbelt så godt som forgængeren. Og så er der lidt tiltrængt ekstra batterilevetid – en time ekstra til iPhone 11 og fire timer ekstra til Pro-modellerne.

Den nye iPhone XR 11 kommer i hvid, sort, gul, rød, lilla og grøn. iPhone Pro og Pro Max kommer også i en grøn version, MidnightGreen samt i Spacegrey, sølv og guld. 

https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-razz-middelfart/foredrag-morten-spiegelhauer-bag-om-operation-x-cafe-razz/1763579550454511/