Østerstrand har den seneste tid været i stor udvikling. Med åbningen af Urbania Beachbar stråler stranden nu af liv og glade dage. Derfor glæder Urbania Beachbar sig nu til at stranden tager skridtet videre i den musikalske retning.

Med den fantastiske udsigt udover bæltet, bliver cirkelbroen det perfekte fundament for scene til en række koncerter, som arrangeres af Fredericia Kommune i samarbejde Urbania Beach Bar.

Annonce

Den første koncert løber af stablen på lørdag
Det er et skarpt program, der er lagt for dagen. På lørdag d. 1. august vil de to talentfulde sangere, Bjørg Gamst og Lars Mølsted, der begge er kendt fra flere store musicals på Fredericia Teater, varme Østerstrand i Fredericia op med deres fantastiske stemmer. Efterfølgende weekender følger de næste helt fantastiske kunstnere trop, når Thomas Buttenschøn, Alberte Winding, Alexander Brown og Kandis-forsangeren Johnny Hansen sender øregodter ud til strandens gæster.

”Det bliver en rigtig fed sommer og vi er enormt glade for at kunne få de her koncerter op og stå sammen med Fredericia Kommune. Det bliver godt.” udtaler Brian Løkkegaard, ejer af Urbania Beachbar.

Programmet kan findes på Urbania Beachbar’s Facebookside.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Mikkel
Mikkel
2 måneder siden

Kendis Johnny og buhtenschen fantastisk sommer ja