Det vælter ind med krydstogtskibe i disse dage på Esplanaden. I dag er turen kommet til det luksuriøse skib Silver Spirit, som er anløbet i Fredericia for første gang.

Klokken 11:15 anløbet skibet, hvor der var musik på kajen til at tage imod de 540 passagerer og 412 crewmedlemmer, som var ombord på det 211 meter lange skib, der er et af de mindre, som besøger Fredericia.

Silver Spirit forlader Fredericia igen klokken 20:00, og de gæster, der vælger at blive i Fredericia, kan se frem til en solbeskinnet fæstningsby imodsætning til i går, da AIDAaura var forbi Fredericia.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Silver Spirit tilhører Mega Yacht klassen, og er drevet af Silversea Cruises. Silversea Cruises er en Monaco-baseret privatejet luksus krydstogtlinje med en flåde på ni skibe. Det luksuriøse skib er bygget i år 2009 og er med sit design næsten magen til de nyeste Silversea skibe Silver Muse (år 2017) og det kommende Silver Moon skib (år 2020). 

Fuldstændig nyrenoveret i år 2018 bevare skibet dens verdensberømte servicestandarter og den omtalte “a home away from home” følelse.

Silver Spirits sejlplan er baseret på all inclusive luksus rejser i Europa og i Caribien, og tiltrækker ofte yngre kunder, herunder familier med teenagere.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Skibet har ombord otte helt forskellige restauranter, hvor Menuvalgene ikke kun er kreative, men også udsøgt præsenteret. En rigtig madkunst. Derudover tilbyder Silver Spirit deres gæster cafeer, barer, loungeområder, butikker, Casino, teater, bibliotek, skønhedssalon, fitnesscenter, swimmingpool og boblebade. Alt sammen i luksuriøse omgivelser. 

http://www.fretri.dk/