Når TV 2 søndag den 28. november sætter fokus på udsatte børn i indsamlingsshowet Alle Vores Børn, er det med støtte fra optikerkæden Louis Nielsen.

Udsatte børn i Danmark står til at få en ekstra håndsrækning, når der samles penge ind via et show på TV 2 den 28. november med Melvin Kakooza som vært. Her vil én af donationerne komme fra Louis Nielsen.

– Vi er glade for, at Alle Vores Børn sætter fokus på de børn og familier, der ikke har så meget som andre – især her op til jul. De indsamlede penge går blandt andet til aktiviteter for børnene og deres familier, og det er noget, vi støtter op om i Louis Nielsen, siger kommunikationskonsulent Rune Steiness.

Støtter allerede lokalt

Han forklarer, at støtten til Alle Vores Børn bygger oven på en række lokale samarbejder, hvor Louis Nielsen-butikker støtter formål i deres lokalområder, der giver aktivitetsmuligheder og bedre vilkår for udsatte børn og familier.

– Flere af vores butikker har i forvejen løbende samarbejder med foreninger, siger Rune Steiness.

Alle Vores Børn vil blandt andet give børn en økonomisk håndsrækning til at gå til fritidsaktiviteter og komme på ferielejre og lignende.

Showet er et samarbejde mellem TV 2, Fodboldfonden og Røde Kors, og det vises på TV 2 søndag den 28. november.