Har du endnu ikke fået planlagt sommerferien, så er der måske alligevel håb forude: Hos Louis Nielsen i Fredericia er det lige nu muligt at blive tilmeldt årets store sommerkonkurrence. Hovedpræmien er en sommerferie for far, mor og to børn (op til 12 år) til Disneyland Paris, inklusiv fly, hotel og indgangsbilletter til parken til en samlet værdi af 25.000 kroner.

  • Vi har netop fået en ny og smart kollektion af Disney-briller på hylderne, og det fejrer vi med konkurrencen, hvor det altså ender med, at vi i juli sender en hel familie på
    sommer-eventyr i Disneyland Paris, siger chefoptiker Michael Biegala hos Louis Nielsen i Fredericia.

De nye Disney stel appellerer bredt – lige fra søde piger, der elsker Disney-prinsesserne og Jessie fra Toy Story, over aktive drenge, der elsker fart og sjov med Lynet McQueen og Bumle i Disney Biler, til seje drenge, der er vilde med Star Wars.

Alle, der har lyst til at deltage i konkurrencen, kan kigge ind til Louis Nielsen og udfylde en konkurrencekupon, hvor man også skal svare på spørgsmålet, om Disneys grundlægger hed Salt Disney, Malt Disney eller Walt Disney.

Sidste tilmeldingsfrist er fredag 26. juni, og vinderen udtrækkes og får direkte besked efter mandag 29. juni.